i Mammaliv, Vardag

Söndagsfrukost

Även denna söndag startade med en helgfrukost på café innan T skulle åka en sväng till jobbet. K fick äta lite av min och fick dessutom en stor chokladboll (som jag och T hjälpte till liiite med att äta upp). 


Lilla J sov i vagnen. Natten har inte bjudit på jättemycket sömn för hon har haft feber och varit gnällig. Det återstår att se om febern bara beror på en tand som är på väg ut eller om det är en förkylning som spökar…

Nu är vi iallafall hemma och jag hade tänkt plocka lite och få iordning det vi handlade på Ikea igår. Men lillan är ju inte helt pigg ännu så hon vill helst sitta i knäet hela tiden. Får se om det går att kombinera! 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggUtflykt till IKEA
Nästa inläggSociala medier underlättar livet ibland

2 Kommentarer

 1. Jennifer
  9 månader ago

  Vilken härlig frukost, ser gott ut!

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Det var gott! 😉

   Reply

Kommentera