i Mammaliv, Vardag

Sociala medier underlättar livet ibland

Måndag idag och jag har försökt städa hemmet. På grund av lite gnällig bebis fick jag göra det med henne i bärsjal. När T kom hem från jobbet igår så satte han igång med lite olika projekt här hemma. Bland annat har vi nu en ny lampa i köket som blev jättefin men lite byggdamm behövdes tas om hand idag. Snart är det dags för middagslagning och jag kan ju meddela att förutom dammsugning och våttorkning så syns det inte mycket av städningen.

Nu badar Storebror medan Lillasyster sover på mig. Den här bilden togs igår men läget är detsamma idag förutom att jag inte är fullt lika trött som igår.

I förmiddags läste jag på Göteborgsmammans Instagram att hälften av barnen på hennes dotters förskoleavdelning hade magsjuka. Jag blev orolig då K går på samma förskola men annan avdelning. Efter kontakt med pedagogerna där så fick jag veta att magsjukan (såklart) spridit sig till K:s avdelning så i ett försök att hålla oss friska får han vara hemma denna veckan. Tänk vilken nytta man kan ha av sociala medier ibland 😉

På tal om Instagram så får ni gärna gå in och följa mig där också om ni vill! Här hittar ni min profil! 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

J fyra veckor

Skrivet den 2 juni, 2016

Lillasyster – 9 månader

Skrivet den 7 februari, 2017

Lördagen i bilder 

Skrivet den 30 oktober, 2016

Föregående inläggSöndagsfrukost
Nästa inläggGodmorgon

6 Kommentarer

 1. Evanessè - Jennie
  9 månader ago

  Bra! Det är ingen vidare alltså 😉

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Nej, denna sjuka hade tydligen spridit sig över hela förskolan jättesnabbt

   Reply
 2. Jessica
  9 månader ago

  Vilken tur att du fick reda på det och kan hålla K hemma. Han eller J eller inte heller du eller T behöver ju mer sjukor. Krya på lilla J. Kram <3

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Nä, kan man undvika så vill man ju helst det och när jag nu har turen att vara föräldraledig så har jag iallafall valet att vara hemma.
   Tur jag fick reda på det för vår avdelning mailade de inte ut info till.
   Vi är alla hyfsat friska nu 🙂
   Kram!

   Reply
 3. Jessica
  9 månader ago

  Tycker nog att sån information borde vara av vikt att få ut till alla som man har ett val i alla fall. Skönt ni är friska 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   Mmm… De hade ju gärna kunnat informera lite mer men det är ganska mycket ny personal på vår avdelning så det kanske fallerar pga det…

   Reply

Kommentera