i Barnen, Lillasyster - första året, Mammaliv, Vardag

J fyra veckor

Idag är J fyra veckor och i förmiddags var jag med henne på BVC för kontroll.

4190 g vägde hon och 54 cm var längden. Allt såg bra ut och barnmorskan tyckte hon visade fin ögonkontakt. 

Nästa vecka är det dags för hennes första läkarbesök. Om allt ser lika bra ut då (med framförallt viktökningen) så kommer vi inte behöva gå dit lika ofta framöver. 

Igår tyckte vi att vi såg hennes första leende. Först log hon mot T och sedan mot mig och det verkade inte vara något magont som framkallade det 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

11 timmars resa med barn

Skrivet den 7 februari, 2018

Det där med att handla kläder

Skrivet den 12 februari, 2017

BVC-kontroll vid 2,5 år

BVC-kontroll vid 2,5 år

Skrivet den 24 januari, 2019

Föregående inläggSolig måndag
Nästa inläggHemmafix

2 Kommentarer

 1. Thaimorsan.se
  3 år ago

  Hej Jenny! Tänkte på dig så jag kikar in här. Grattis till din prinsessa! Hoppas att allt är fin och alla mår bra. Vår Penny blir snart 3 månader och det är typ nu jag har kommit ur min bebisbubbla! 🙂 Ha det fint och njut!

  Reply
  1. Jenny
   3 år ago

   Tack så mycket för tanken och jag följer dina inlägg från bubblan 🙂

   Reply

Kommentera