i Mammaliv, Vardag

Hemmaonsdag

Idag skulle  jag och J ha åkt iväg för en fika med Jennie. Vi har faktiskt aldrig träffats men läst och kommenterat varandras bloggar ganska länge. Men inatt så har K hostat och hostat… Så det var bara att sjukanmäla honom till förskolan och lämna återbud till fikan. Hoppas vi ses snart iallafall för hon verkar va en supertrevlig tjej med massor av spännande saker på gång som jag gärna vill höra mer om!

Så dagens planer blev lite annorlunda än tänkt. Vi startade med lite lek med Pippi-dockhuset följt av frukost, mer lek och nu lunch. Vi får väl hålla oss hemma resten av dagen och försöka vila så gott det går så att K:s förkylning går över snabbt.

Igår gick jag en sväng på stan medan K var på förskolan och tiden gick så snabbt tills det var dags att hämta honom. Väl hemma så gjorde vi juice och lagade middag. När vi ändå var i gång i köket så passade jag på att städa upp lite. Man får göra så mycket man hinner medans barnen tillåter 😉

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

påskpyssel

Påskpyssel och påsklov

Skrivet den 19 april, 2019

9 månader utanför magen 

Skrivet den 5 februari, 2017

En dag på brandstationen

Skrivet den 13 februari, 2017

Föregående inläggLucka nummer 6: Vad är det bästa med dig själv? 
Nästa inläggJ sju månader

1 kommentar

 1. - Evanessè
  7 år ago

  Ja snart ska vi ses!

  Krya på er!
  Kram

  Reply

Kommentera