i Vardag

Julen

Julhelgen har varit och vardagen är här några dagar innan det är nyårshelg. Jag har haft en paus från sociala medier och ägnat tid åt barnen och familjen. Vårt hem har varit fyllt av våra släktingar och vi har ätit gott och lekt massor med barnens julklappar.

Jag tror att de flesta av er som brukar läsa här också varit fullt upptagna med att fira jul så jag tror inte det gjorde så mycket att det inte dök upp några inlägg här inne.

Men nu är jag nyfiken på hur eran jul har varit? Och snart är det nyårsafton. Hur ska ni fira den och har ni några nyårslöften inför det nya året?

jul2017

Vår fina jul-en som pryder vardagsrummet. Storebror har klätt den nästan helt själv så den är så klart den finaste jag sett. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggFrukost med amerikanska pannkakor
Nästa inläggIntervju med Storebror 3,5 år

9 Kommentarer

 1. Pernilla Lantz
  3 år ago

  God Fortsättning och Gott Nytt år Jenny, här har vi också det underbart. Just nu befinner vi oss i Järvsö för att fira in det nya året 🙂
  Kram Pernilla

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Ja, har sett de fina bilderna på Instagram under helgen! Så mycket mer juligt än det gråa, blåsiga o regniga novembervädret som har varit (och är) här. Kram!!

   Reply
 2. Josefine Mellstål
  3 år ago

  Här har julen varit mkt intensiv o social! Landat o kommit ikapp ett par dar nu (spårträning & långpromenader m Toke, hushållssysslor, träning, ärenden m m). Nyårsafton blir mkt stillsam m extra god mat & dryck 😘 Ser massor fram emot att träffas om ett par veckor sizz!! Saknar er 😘😘😘

  Reply
 3. Josefine Mellstål
  3 år ago

  Förresten, världens vackrast klädda jul en!!!! 👍 Kasper har helt klart öga för estetik!😍😍😍 Mitt nyårslöfte är att ta hand om mig själv bättre.

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Låter som full fart men jag längtar också tills ni kommer hit!!! Och nyårslöftet lät helt mitt i prick! (Ska hälsa K att du gillade granen/enen) 🙂

   Reply
 4. Fotoliselotte
  3 år ago

  Skönt med en paus från sociala medier ibland, det kan vi behöva! 🙂

  Jag har satt upp mål för nästa år;
  https://fotoliselotte.se/mina-mal-2018/

  Har du några mål eller nyårslöften?

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Ja, speciellt nu under julen så har det känts som om de flesta även tagit en paus från läsandet så då var det inte ett så svårt val! Måst ein o läsa dina mål! Jag har nog inget speciellt förutom att försöka bli bättre på att göra saker som jag mår bra av på livets alla områden.

   Reply
 5. Jessica
  3 år ago

  Så fint med en en istället för en gran. Ska jag tänka på till nästa jul. Jag är tillbaka på jobbet idag efter nio dagars ledighet. Har haft det så himla skönt med julen i Karlshamn, några dagar hemma i lugn och ro och sedan nyår i Oslo. Kan verkligen inte klaga på något. Nu ser jag fram emot ett nytt och oskrivet år och jag håller med Josses nyårslöfte, att ta hand om sig själv är ju det bästa man kan göra så jag fortsätter med det 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Så härlig ledighet! Och ja, enen var ju något av en nödlösning men jag gillar den! Mycket mindre barr och tycker faktiskt den var fin 🙂

   Bra nyårslöfte! Kan jag också skriva under på!

   Reply

Kommentera