i Inredning, Mammaliv, Vardag

En ny hylla i vardagsrummet

En av de regniga dagarna så passade vi på att pyssla lite här hemma. Storebror gillar att fotografera så det är kul att göra tillsammans en liten stund. Tydligen så blev han så varm att tröjan fick åka av…

inredning3

Jag klädde också in hyllan som skymtar här ovanför i vit dekorplast. Får erkänna att jag var lite slarvig när det gjordes men resultatet blev ändå helt okej. Kul med lite omväxling i alla fall! Och några nya vaser fick ta plats på hyllan. En med torkade blommor och en med några kvistar Magnolia som jag hoppas ska slå ut snart.

inredning3-3

Det här med inredning när man har små barn har jag ju skrivit om tidigare men det blir sakta lite lättare att både ha saker framme och att få tid att fixa i ordning. Sakta men säkert!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lite växter här hemma

Skrivet den 23 juli, 2017

Höstliga Göteborg 

Skrivet den 19 oktober, 2017

Blommor och ny tavla

Skrivet den 5 april, 2017

Föregående inläggLillasyster lämnad på förskolan
Nästa inläggFrukost på Big Baby

2 Kommentarer

 1. Jessica
  3 år ago

  Så fint det blir med enkla medel! Kul att förnya lite ibland 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Ja, hade nog kunnat bli ännu bättre med lite mer tålamod men är ändå nöjd med förändringen!

   Reply

Kommentera