i Barnen, Lillasyster - ett år, Mammaliv, Vardag

Lillasyster lämnad på förskolan

Första gången jag lämnade Storebror ensam på sin förskola så skrev jag ett blogginlägg med rubriken ”att lämna sitt barn”. Möjligen en aning överdramatiskt men känslorna var nog så just då.

Idag sitter jag på ett annat café. Lillasyster är på sin förskola och har precis fått ett sms med bilder på en glad Lillasyster som busar. Tredje dagen av inskolningen och hon är där själv en liten stund.

Inga problem för hennes del! Men jag har på en kvart hunnit prata med en annan förskolemamma, handlat på Hemköp, pratat några ord med kassörskan och sitter nu med en kopp kaffe framför mig. Så ovan känsla att ha båda händerna lediga och inga barn runt mig som tar största delen av mitt fokus (även om mina tankar ändå är till största del med barnen).

Snart ska jag ut i snön som vräker ned utanför fönsterna. Båda barnen ska plockas upp vid halv 11 och sedan har vi hela dagen kvar att fylla med roliga saker.

förskola

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Dagarna flyger fram

Skrivet den 18 september, 2015

En vanlig dag

Skrivet den 30 juni, 2016

Förskola – uppdatering

Skrivet den 25 september, 2015

Föregående inläggInskolning på förskolan
Nästa inläggEn ny hylla i vardagsrummet

Bli först att kommentera!

Kommentera