i Mammaliv

Att lämna sitt barn

  
Sitter just nu på ett tomt kafé i närheten av K:s förskola. Idag är första dagen som jag övar på att lämna honom ensam en stund. Så en halvtimme ska jag hålla mig borta. 

Han skrek lite när jag stängde dörren men några sekunder senare tjuvkikade jag genom ett fönster och då satt han på golvet med de andra barnen. 

Pedagogerna har lovat att ringa om han skriker hysteriskt så ska försöka att inte oroa mig. Men lite konstigt känns det för det är ju bara hans mor- och farföräldrar som har passat honom innan. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Förskolan

Skrivet den 9 september, 2016

Morgonrutin och kaffe

Skrivet den 20 september, 2017

kaffe och parkhäng

Skrivet den 13 september, 2015

Föregående inläggkaffe och parkhäng
Nästa inläggOnsdag

Bli först att kommentera!

Kommentera