i Mammaliv, Vardag

kaffe och parkhäng

Titeln låter mycket bättre än vad det kanske var. Tyvärr så är det en gråmulen söndag här i Göteborg idag.
K var ju ganska gnällig igår och jag misstänker att det är tänderna som växer. Han gråter mycket och vägrar äta nästan all mat. Dessutom rinner saliven på honom. Stackaren! Men hoppas ändå att det ”bara” är tänderna och ingen annan sjukdom på gång.
Han lyckades i alla fall somna igår för natten efter en Alvedon men vid halv fem så ville han inte somna om förrän jag la mig med honom i soffan. Men där sov vi fram till sju.

Efter att hela familjen ätit frukost och vaknat till så mötte vi upp några vänner för en kaffe. Men K tycker bara att saker är roliga i ca 5 sekunder så efter ett tag gick jag och han vidare till en park så att han kunde springa runt och upptäcka nya saker.

Nu sover han här hemma i vagnen och jag har hunnit slänga in kläder i tvättmaskinen och planterat om en växt samt ägnat en stund åt att skrubba på ständigt uppkommande fläckar i soffan. (Blir väl så när man låter lille K äta i soffan som vi vuxna har en ovana att göra). Ska nu försöka sitta och ta det lugnt medan K förhoppningsvis får vila så mycket han behöver för att må lite bättre

.IMG_1108

IMG_1125 IMG_1094  IMG_1111 IMG_1112 IMG_1120

 

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Att lämna sitt barn

Skrivet den 15 september, 2015

Morgonrutin och kaffe

Skrivet den 20 september, 2017

Dagarna flyger fram

Skrivet den 18 september, 2015

Föregående inläggHelg!
Nästa inläggAtt lämna sitt barn

Bli först att kommentera!

Kommentera