i Vardag

Helg!

  
Idag är det lördag men som föräldraledig (och för T som är egenföretagare) så är de flesta dagar rätt lika. Men sen några veckor tillbaka har vi startat en tradition med helgfrukost på ett café precis där vi bor. Oftast är några vänner med och äter frukostbuffé där och det blir en fin början på helgen. 

Efter frukost åkte T iväg för att förbereda inför en kommande motorcykelsemester. Jag och K gick hem och när han somnade så tog jag tag i ett länge uppskjutet projekt; avfrostning av frysen. 

Sedan gick vi en promenad medan all is smälte. K sov inte så länge men var trött o gnällig när vi kom hem igen så jag fick sätta honom i bärsjalen på ryggen medan jag la tillbaka allt i frysen igen. 

Men allt blev klart (så skönt!) och K somnade om en stund till i soffan. Så det var den här spännande helgen så här långt 😉 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Jämförelse mellan graviditet nr 1 och 2.

Skrivet den 27 januari, 2016

Tjejkväll

Skrivet den 9 oktober, 2015

Lördag med familjen 

Skrivet den 10 december, 2016

Föregående inläggFredag
Nästa inläggkaffe och parkhäng

Bli först att kommentera!

Kommentera