i Mammaliv

Onsdag

  
Halvvägs igenom veckan. Idag fick K vara själv 1,5 timme på förskolan. Jag gick samtidigt som barnen skulle ut och leka på gården och sedan hade de lunchen innan jag skulle hämta. 

När jag kom tillbaka så såg jag K genom fönsterrutan och han satt vid bordet tillsammans med de andra barnen (han som knappt klarar att sitta 10 minuter hemma hade alltså suttit en halvtimme!). När jag såg att de började bli klara ringde jag på för att hämta. 

Pedagogen berättade att han ätit två portioner själv med gaffel. Duktiga killen! Och han hade varit glad hela tiden men han blev glad att se mig med och lite förvånad att vi skulle gå. 

Nu sover han och snart kommer min kompis med sin son R som är två månader yngre än K. Så lite fika o lek blir det i eftermiddag 🙂

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Dagarna flyger fram

Skrivet den 18 september, 2015

Att lämna sitt barn

Skrivet den 15 september, 2015

Inskolning pågår

Skrivet den 15 augusti, 2016

Föregående inläggAtt lämna sitt barn
Nästa inläggDagarna flyger fram

Bli först att kommentera!

Kommentera