i Vardag

Släktträff i Blekinge

släktträff i blekinge

Varje sommar brukar vi ha släktträff i Blekinge hemma på gården. Det brukar vara en del av mina fastrar, några kusiner och kusinbarn. Vi är en väldigt stor släkt men alla har ju så klart inte möjlighet att vara med. Det är i alla fall så kul att mina barn får möjlighet att träffa släktingarna vid dessa tillfällen. På gården där mina föräldrar bor så bodde tidigare min farmor och farfar så alla fastrar är födda och uppväxta där (min pappa är enda sonen med 7 systrar!).

I år var det strålande solsken så vi kunde fika på altanen vid ett långbord. En väldigt orädd fjäril gjorde oss sällskap. Storebror tyckte det var så spännande att få vara så nära en levande fjäril. Och fjärilen var tydligen nyfiken på all god fika som fanns på bordet.

släktträff i blekinge

släktträff i blekingesläktträff i blekingeblekinge-53

släktträff i blekinge

Vattenlek i solen

Några av släktingarna hade med sig en rolig leksak till barnen. Det såg ut som en stor blomma som man kopplade ihop med trädgårdsslangen och sedan fungerade den lite som en vattenspridare. Vattnet sprutade runt, runt och med olika styrka. Så kul! Barnen sprang runt länge på gräsmattan och tjöt av glädje.

släktträff i blekingesläktträff i blekinge

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

halloweenpumpor

Halloweenpumpor

Skrivet den 31 oktober, 2017

En helg i skogen

En helg i skogen

Skrivet den 7 januari, 2019

Sommar på landet

Sommar på landet

Skrivet den 24 juli, 2017

Föregående inläggMarinmuseum i Karlskrona
Nästa inläggSommarlovsdagar

2 Kommentarer

 1. Jessica
  6 år ago

  Så fina foton du tagit av fjärilen ❤
  Härligt med släktkalas som kan hållas utomhus i vackert väder 😀👍

  Reply
  1. JennyJenny
   6 år ago

   Tack! Den fjärilen var så närgången o verkade inte rädd alls.

   Reply

Kommentera