i Vardag

Sommarlovsdagar

sommarlovsdagar

Hejsan allihopa!

Jag ser att det är många som tittar in här och jag känner att det är lite tråkigt att ni inte möts av nya inlägg. Vi har haft ett långt och lugnt sommarlov och kamerans minneskort är fullt av bilder som jag gärna vill dela med er. Jag har varit utan dator en tid men det ger ju en anledning att testa det här med mobil-bloggande. Vi får se om jag lyckas få ihop ett vettigt inlägg med text och bilder. I så fall kommer fler inlägg inom kort!

Förra veckan, som var min sista semestervecka, har jag och barnen tillbringat hos mina föräldrar i Blekinge. Så sommarlovskänslan har fyllts på med lantliv och varma kvällsdopp i insjöar.

sommarlovsdagar

Många sommarlovsdagar

Det känns som att vi har haft en bra balans mellan både stadsliv och landsbygd under semestern. Vi har gjort en heldag på Liseberg och en på Alfons Åbergs Kulturhus (som ni får se mer om i ett inlägg snart). Barnen har lekt mycket på gården med sina kompisar. Några bad i havet har vi hunnit med och sedan två veckor på landet som sagt. (Och mycket, mycket mer så klart).

Och vi vuxna i den här lilla familjen har också fått lite tid för oss själva. En vecka var barnens farmor hos oss och hälsade på. Då passade vi på att fika utan barn, äta middag på restaurang, gå på bio och sånt där vi inte kan göra annars.

Men sex veckors semester har gått galet fort och nu startar vardagen igen! Det kommer som sagt bli en del inlägg från vår semester framöver och det känns bra att dra ut på sommarkänslan lite.

Hoppas att ni haft en fin sommar! Är ni fortfarande lediga eller hur ser det ut för er?

sommarlovsdagar

sommarlovsdagar

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggSläktträff i Blekinge
Nästa inläggAlfons Åbergs Kulturhus

Bli först att kommentera!

Kommentera