i Vardag

En annorlunda fredag 

I fredags hade jag och T en heldag tillsammans. Han tog ledigt från jobbet och  K var med farmor men J fick hänga med en del eftersom hon ammas och därför inte kan vara ifrån mig allt för många timmar.


Vi började iallafall med frukost på ett italienskt ställe. J sov i babyskyddet hela tiden så vi kunde äta av allt det goda i lugn och ro. Bäst var varma croissanter fyllda med marmelad och massor med nutella till. Men persikojuicen var väldigt god den också!


Efter frukosten hade vi en viktig sak att ta tag i. Vi ska snart till Spanien så J behövde få sitt första pass och jag behövde ett nytt eftersom jag har bytt efternamn. Det gick snabbt och smidigt på passcentralen iallafall. Vi gjorde sedan lite småärenden innan det var dags att möta upp med min syster för fika. K med farmor kom också dit. Eftersom min syster bor i Helsingborg så hade vi en del att prata om och inga bilder blev tagna…

Efter fikan åkte vi alla hem och vilade lite för på kvällen skulle jag och T ut helt utan barn. Vi började på Familjen som måste vara Göteborgs bästa ställe om man vill dricka drinkar. Vi fick bubbel när vi kom och sedan tog jag kvällens drink som var en god blandning av apelsin och lingon. 

T tog en björnbärsdrink som man fick lufttorkad karré till. Väldigt spännande smakkombination.

Vi vandrade sedan vidare till en restaurang där vi åt massor med pinchos och drack irish coffee för att värma oss i den ruggiga novemberkvällen. 

Efter vad som kändes som en riktig helkväll promenerade vi hemåt och smög in men båda barnen var vakna. Klockan var nio så det var helt rätt tid för mig att läsa godnatt-saga för K. En helt perfekt dag och kväll enligt mig!

Vi är verkligen inte bortskämda med barnvakt så det kändes lyxigt att ha tid att prata med varandra utan avbrott av barn i flera timmar.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gårdagen i bilder 

Skrivet den 16 juni, 2016

Hemmaonsdag

Skrivet den 7 december, 2016

Regn och lek 

Skrivet den 1 juli, 2016

Föregående inläggVeckans lista
Nästa inläggLite tyst här

2 Kommentarer

 1. Jessica
  11 månader ago

  En helt underbar dag verkar det ha varit. Så viktigt med sådana tillfällen när ni bara kan njuta av att vara ni två och få prata till punkt utan avbrott. <3

  Reply
  1. JennyJenny
   11 månader ago

   Det var jättefint och extra kul att du var med en stund på den 😉 Att prata (eller tänka) till punkt är en högt uppskattad lyx 😉

   Reply

Kommentera