i Mammaliv, Vardag

Veckans lista

En summering av veckans händelser som kanske blir ett stående söndagsinlägg. Den här listan skulle ju givetvis kommit upp i söndags men livet kom emellan så detta är för förra veckans händelser. 

Veckans bästa: Denna vecka har bjudit på många bra saker men absolut bästa måste vara barnfria kvällen som jag och T hade i fredags. 


Andra saker som kvalar in som veckans bästa är fikan med min syster och flera duschar med så varmt vatten det bara går (bästa nu i kylan). Och att svärmor var här hela veckan så att jag sluppit laga mat och haft massor med hjälp av barnen är ju också en riktigt bra grej. Många bra saker senna veckan helt enkelt. 

Veckans värsta: Att vår hiss började bytas ut i måndags och därför kommer vara ur funktion i tre (!) veckor. Kul med två barn som ej kan gå upp eller ner själva. Och att vi bor på sjätte våningen…

Veckans irritationsmoment: De personer i kollektivtrafiken som inte förstått att man släpper av folk från spårvagn/buss innan man går på. Resultat när man inte följer denna regel blir ett tvärstopp vid dörrarna. Var tvungen att be folk backa för att en mamma  med barnvagn skulle kunna ta sig av häromdagen och de som försökte komma på var helt oförstående…

Veckans roligaste: J har börjat göra nya ljud och jollrar allt mer med olika konsonanter. Och K pratar så mycket och säger så roliga saker. Borde verkligen skriva ner alla tokigheter han säger men det kanske mest är roligt för oss närmaste 😉 Det är iallafall så mycket som han säger att han gillar och älskar och den optimismen smittar ju av sig väldigt mycket! 

Veckans godaste: varma croissanter fyllda med marmelad och med lagom mängd nutella på. Svårslaget 😉

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggJ sex månader
Nästa inläggEn annorlunda fredag 

Bli först att kommentera!

Kommentera