i Mammaliv, Vardag

Veckan som gått – vecka 1

Veckans humör

Det har varit en bra start på det nya året. Förutom att min man fått en elak variant av barnens sjukdomar med en hemsk hosta så har det varit en fin vecka. Vädret har också varit bättre så vi har kunnat gå till lekplatser och varit ute lite mera.

Veckans roligaste

Hmm… en av de roligare sakerna i veckan är att barnen upptäckt ett gemensamt intresse för fotboll (eller popoll som Lillasyster säger). De kan leka tillsammans en liten stund iallafall!

En annan rolighet var att hela familjen gick runt länge i Trädgårdsföreningens palmhus i lördags. Det var så fint nu när Kameliorna börjar blomma och dessutom kul att göra en utflykt tillsammans som funkar bra med barnen. Det kommer snart ett inlägg med fler bilder från den dagen.

palmhuset-16

Veckans godaste

Vi har ätit en hel del gott under veckan. Den hemlagade pizzan blev väldigt god men även frukostarna med plättar och mangosmoothies som vi ätit nu i helgen. Goda frukostar är ju svårslaget!

plättar-2

Veckans mest gillade

Den mest gillade bilden på Instagram var faktiskt bilden ovanför med plättarna och rykande varmt kaffe. Matbilder är ofta populära!

Hur har din vecka varit?

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Veckan som gått – vecka 50

Skrivet den 20 december, 2017

amerikanska_pannkakor

Veckan som gått – vecka 49

Skrivet den 12 december, 2017

Veckans lista

Skrivet den 8 november, 2016

Föregående inläggSmoothie med mango
Nästa inläggVad vi (nästan) alltid gör på helgen

Bli först att kommentera!

Kommentera