i Mammaliv, Recept och mat, Tips, Vardag

Smoothie med mango

Smoothie är verkligen den perfekta frukosten när man vill ha någonting snabbt, gott och nyttigt till frukost eller mellanmål. Ett litet tips är också att det är ett bra sätt att gömma frukt och grönsaker om barnen (eller ni själva) har svårt för att äta sådant till maten.

I morse slängde vi ihop en smoothie med mango eftersom det var det vi hade i frysen men man kan verkligen blanda i vad som helst som man har hemma. Just den här blandningen gillade både barnen och jag så här kommer ett recept på morgonens mangosmoothie:

Recept på smoothie med mango

 • Två mogna bananer (ju mognare desto sötare)
 • Några skedar turkisk yoghurt
 • Mango (fryst)
 • En tesked vaniljpulver (inte vaniljsocker utan riktig vanilj)
 • Lite vatten för att göra smoothien mer flytande

Och sen är det bara att mixa den tills smoothien är helt slät! Hur enkelt som helst och väldigt gott!

mangosmoothie-4mangosmoothie-6mangosmoothie-7mangosmoothie

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Soppa på jordärtskocka

Skrivet den 8 november, 2017

Frukost på sängen

Skrivet den 25 november, 2017

Tips på mellanmål som barnen älskar

Skrivet den 14 september, 2017

Föregående inläggFrukost med plättar
Nästa inläggVeckan som gått - vecka 1

2 Kommentarer

 1. Jessica
  2 veckor ago

  Håller verkligen med!! Bästa vitaminboosten,

  Reply
  1. JennyJenny
   2 veckor ago

   Ja, och godaste 😉

   Reply

Kommentera