i Mammaliv, Vardag

Frukost med plättar

Frukost med plättar

Godmorgon! Får man säga så fast klockan är efter 12?! Idag gör jag det i alla fall för det känns faktiskt som att dagen nyss har börjat. Barnen tog en rekordsovmorgon! När klockan närmade sig halv elva blev jag faktiskt orolig så jag tog Lillasyster med mig och gick ner på nedervåningen där Storebror sover. Han vaknade av våra knarrande steg i trappan och var på strålande humör.

Även om jag varit vaken sedan 8 (då Storebror vaknade första gången  av hunger och fick en banan) så var det väldigt skönt att få ligga kvar och dra sig i sängen. Eftersom klockan var så mycket så slog vi ihop frukost med lunch. Jag rörde till en plättsmet som jag stekte på plättjärnet. En god och härlig start på dagen när barnen sitter och småpratar vid frukostbordet och jag steker plättar i takt med att de äter.

Sedan ville Storebror ha avokado till och det vill så klart Lillasyster också. Så märkliga barn som åt mer avokado än plättar men det var ju skönt att det blev lite nyttigheter också i deras magar. Nu ska jag städa undan efter maten och sedan väntar en dag av lek. Härliga föräldraledigheten!

Frukost med plättarFrukost med plättarFrukost med plättarFrukost med plättarFrukost med plättar

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Semester i Sälen

Skidåkning med barn

Skrivet den 21 januari, 2019

Treårspresenter

Treårspresenter

Skrivet den 29 juli, 2017

Palmhuset i Trädgårdsföreningen

Skrivet den 9 januari, 2018

Föregående inläggDo more of what makes you happy
Nästa inläggSmoothie med mango

4 Kommentarer

 1. Jessica
  6 år ago

  Mums vad gott med plättar!! Har jag inte ätit på många år. Blev grymt sugen nu 😉
  Härligt med sovmorgon också!!

  Reply
  1. JennyJenny
   6 år ago

   Det är faktiskt väldigt gott 😉 Godare än pannkakor trots att det är samma smet, haha. Och på BVC sa vår barnsköterska att det faktiskt är bra mat för barn då det innehåller mjöl, mjölk och ägg vilket barn ska ha 😉 Sen grädden och sylten är så klart bara för att det är gott!

   Reply
  2. JennyJenny
   6 år ago

   Jag kanske får göra en plättfrukost när ni kommer 😉

   Reply
 2. Jessica
  6 år ago

  Gärna <3 <3 <3 😀

  Reply

Kommentera