i Mammaliv, Vardag

Do more of what makes you happy

Do more of what makes you happy

Do more of what makes you happy! Att göra mer saker som gör mig glad är ett ledord för 2018. Och det innefattar så klart även min familj för när de är glada så smittar deras glädje av sig på mig. Även om vädret gör så att jullovet spenderas mestadels inomhus så går det ändå att hitta på roliga saker tillsammans. Vi klipper sönder tidningar och klistrar upp på papper, ritar teckningar, lagar mat tillsammans och massor med annat.

Barnen vill ju vara med på allt jag gör så det är bara att ta fram tålamodet och anpassa alla sysslor så att de kan vara med och hjälpa till. Och ibland är det de som bestämmer aktiviteterna och då hänger jag på. Men att göra saker som gör mig glad innebär också att göra saker på egen hand och då gäller det att försöka släppa det där dåliga samvetet och tänka att när jag inte är med familjen så får jag mer energi för att vara en roligare fru och mamma den tiden som jag är med dem.

Do more of what makes you happy

Do more of what makes you happyDo more of what makes you happyDo more of what makes you happy

Do more of what makes you happy

Do more of what makes you happyDo more of what makes you happy

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

nyårsafton 2018

Nyårsafton 2018

Skrivet den 5 januari, 2019

Föregående inläggOm nyårshelgen
Nästa inläggFrukost med plättar

2 Kommentarer

 1. Jessica
  2 år ago

  Mycket klokt! Jag tror man behöver ta hand om sig själv och göra saker man tycker om för att orka ta hand om andra och vara en bättre partner, mamma, vän … etc.

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Ja, det är nog så! ❤️

   Reply

Kommentera