i Mammaliv, Recept och mat, Vardag

Födelsedag

Igår var det ingen vanlig dag för det var min älskade mans födelsedag! Jag och Storebror startade dagen vid 7 medan Lillasyster och T låg kvar i sängen och sov vidare. Vi fixade iordning en bricka med frukost för är det födelsedag så hör det till att man ska få extra god frukost på sängen. Några presenter fanns också redo.

IMG_4716

Vid 8 så gick vi uppför trappan och sjöng ”Ja må du leva”. Tänk att vi har ett så stort barn som kan hjälpa till och bära och sjunga! Han ville också väldigt gärna hjälpa till att äta av innehållet på frukostbrickan.

IMG_4714

När presenter var öppnade och frukosten uppäten så lämnades Storebror på förskolan och Lillasyster fick följa med mig och T till caféet där födelsedagskaffet intogs innan T åkte till jobbet och jag gick hem för att förbereda kvällens middag. Efter några timmar gick vi och hämtade upp Storebror igen och sedan gick jag och barnen till Öppna förskolan. Eftert sång, lek och fika där gick vi återigen hem och jag fortsatte laga mat medan barnen lekte och ”hjälpte till”. När T kom hem så var maten klar och den bestod av olika koreanska rätter. Vi hann med en liten lugn stund i soffan framför serier också innan sängen kallade och jag tror att det blev en bra födelsedag!

IMG_4782

 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Chiapudding till frukost

Skrivet den 27 juli, 2017

Storebror tre år

Skrivet den 12 juni, 2017

Tvåårskalas för Lillasyster

Skrivet den 12 maj, 2018

Föregående inläggStadsbiblioteket med barnen
Nästa inläggUtelek

8 Kommentarer

 1. Jessica
  2 år ago

  Låter som en väldigt bra födelsedag tycker jag 🙂

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Ja, tror han var nöjd 😉

   Reply
 2. Soon-Im Martinsson
  2 år ago

  Jag tror 200% på att T var nöjd!
  Duktig och mycket snäll fru har han ❤

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Haha. Tack ❤️

   Reply
 3. Karin Bucht
  2 år ago

  Vilket trevligt firande! Tack för en trevlig blogg!

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Tack för din fina kommentar! 🙂

   Reply
 4. Rebecca
  2 år ago

  Vilka härliga bilder att bli glad av! <3

  Reply
  1. JennyJenny
   2 år ago

   Tack så mycket! Vad kul att höra 🙂

   Reply

Kommentera