i Vardag

Julklappar i februari

Igår kom mina systrar och hälsade på. Vi skulle egentligen firat jul hos mina föräldrar i början på januari men det var då både jag och K fick maginfluensa så vi fick ställa in och det här var första helgen efter det som alla kunde. 

Vi åt laxgratäng (som receptet här men med räkor i såsen) och sedan kladdkaka med frukt och grädde. Och pratade en massa och hade det trevligt 🙂

Och så delades det ut lite julklappar. K fick en jättefin bok (som passar för alla åldrar) om att behålla och öka självkänslan. Han fick också fina mjuka jeans och en gosig tröja från Villervalla. 

Jag fick massor med tvål, duschcreme, schampoo och balsam från ett ekologiskt och veganskt märke som jag fått från systrarna innan och är jättebra. Jag fick också doftljus och massa lyxig choklad, kokosolja m.m. Allt väldigt uppskattat!!

Får fota senare alla fina saker och så länge blir det en bild på frukosten vi precis åt. Smoothie med spenat, banan, granatäpple, fryst mango och turkisk yoghurt. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Frukosttips

Skrivet den 26 april, 2017

Dagens smoothie m.m

Skrivet den 9 februari, 2016

Måndag

Skrivet den 8 februari, 2016

Föregående inläggGravid vecka 27
Nästa inläggMåndag

Bli först att kommentera!

Kommentera