i Mammaliv, Vardag

Vad vi (nästan) alltid gör på helgen

Även om jag varit föräldraledig länge nu så försöker vi ändå göra skillnad på vardag och helg. Det kan ju annars lätt bli så att dagarna flyter ihop och alla dagar med små barn blir ungefär likadana men det känns viktigt att vissa dag i veckan faktiskt får vara lite extra speciella.

På helgerna brukar vi göra lite extra god frukost. Den här lördagen startade med plättar och mangosmoothies för hela familjen. När vi lekt och busat en stund hemma så klär vi på oss ytterkläderna och går ut. Ibland möter vi upp vänner och ibland är det bara familjen men oavsett vilket så blir första stoppet på något café i närheten. En kaffe och lite prat och sedan vidare ut i friska luften igen.

Vi brukar vandra runt i staden och titta in i lite affärer eller bara gå runt längs med gatorna och se vart vi hamnar. Barnen är oftast nöjda med att sitta i vagnen så länge vi håller oss i rörelse och skulle de bli för rastlösa så är det bara att ta en sväng förbi en lekplats en stund. Oftast passar vi på att handla kvällens middag på vägen hem och när man kommer in i värmen efter flera timmar ute så är man härligt trött på ett bra sätt!

palmhusetpalmhuset-3palmhuset-4

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Första helgen i september

Skrivet den 3 september, 2018

Bilder från helgen

Skrivet den 17 januari, 2018

Ny bloggdesign och första frågestunden

Skrivet den 15 februari, 2017

Föregående inläggVeckan som gått - vecka 1
Nästa inläggPalmhuset i Trädgårdsföreningen

Bli först att kommentera!

Kommentera