i Vardag

Veckan som gått – vecka 49

amerikanska_pannkakor

Veckans humör

Tyvärr ganska trött. Mörkret som är nu är inte min favorit om man säger så. När det knappt hinner bli ljust innan det är dags för kväll igen. Jag tror också att det beror mycket på att jag inte hinner göra så mycket och när dessutom vädret varit så tråkigt har jag och barnen inte varit ute så mycket heller. Ju mindre jag gör desto mindre energi får jag. Så den här veckan ska vi försöka hitta på lite roliga saker trots mörker och kyla och så får vi se nästa vecka hur det påverkat humöret! Har även funderat på om D-vitamin kan vara något? Det är ju inte direkt ett överskott på solljus och barnen får ju D-vitamin så det kan ju inte skada att ta lite själv. Får nog bli ett besök på apoteket för ett inköp.

Veckans roligaste

Min bloggkollega Johanna har en adventskalender i år på sin blogg där hon valt att lyfta fram inspirerande kvinnor. Det är en person för varje dag ända fram till jul. Och vem var lucka nummer 10 tror ni? Jo, jag! Vilken ära att få vara med och få sina fina ord skrivna om mig! Och det får kvala in som förra veckans roligaste. 

IMG_0495

Veckans godaste mat

Godate maten i veckan som gick måste vara helgfrukosten som vi fixade hemma. Efter Storebrors önskemål så gjorde vi amerikanska pannkakor på lördagsmorgonen som vi åt med blåbärssylt och sirap. De blev så bra att det blev en repris även på söndagen. Till detta hade vi hallonsmoothie och höll oss mätta långt in på dagen.

Veckans bedrift

Trots trötthet så lyckades jag i helgen att möblera om i Storebrors rum. Genom en liten omflyttning av möblerna så har han nu mer plats att leka på och han har faktiskt börjat leka allt mer där inne på senaste tiden. Nu får vi andra också plats att vara där inne med honom. Lite utrensning bland leksakerna hjälpte också till för att han lättare ska hitta det han faktiskt vill leka med. Efter jul har vi planerat att köpa en ny säng till honom så bilder kommer när det blivit lite mer fixat.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Frågor och svar

Skrivet den 4 juli, 2016

Sju saker som är lättare med andra barnet

Skrivet den 11 oktober, 2016

En lista om tid

Skrivet den 15 juli, 2017

Föregående inläggAfter work med Influencers of Sweden 
Nästa inläggLuciadagen

5 Kommentarer

 1. Jessica
  5 år ago

  D-vitamin är bra. Äter det själv sedan en tid tillbaka. Beställer via Vitaminvaruhuset, Holistic D3-vitamin. Det finns mycket bra att beställa på den sidan och det är fraktfritt och kommer efter 1-2 dagar bara.

  Reply
  1. JennyJenny
   5 år ago

   Bra tips! Kanske värt att kolla på nätet då 🙂

   Reply
 2. enklaknep - För att lättare nå ut på webben.
  5 år ago

  Va grymt att du gillade mitt inlägg 🙂 Det va super kul att skriva om dig! För du ger så mycket i din omgivning!

  Reply
  1. JennyJenny
   5 år ago

   Tack så hemskt mycket och kan bara säga det samma!!

   Reply
 3. Jessica
  5 år ago

  Ja den sidan är guld värd!! Slippa springa runt och leta. Paketet kommer till butiken jag brukar handla i så det är smidigt och bra.

  Reply

Kommentera