i Mammaliv

Första dagen av inskolningen

  
Dagen började med att jag fick väcka K klockan halv nio. Efter påklädning, grötfrukost och lite lek medan jag och T åt vår frukost gick vi iväg till förskolan. 

Jag hade fått lite fel info så det var bara en timme vi skulle vara där idag. K var glad hela tiden och sprang runt för att titta på alla nya leksaker. Avdelningen som han ska gå på har 20 barn mellan 1-5 år så det var mycket liv och rörelse. En timme var fullt tillräckligt för T och mig 😉

Efter förskolan åt vi lunch tillsammans och sedan gick T till jobbet och jag gick hem med K som somnade gott i vagnen. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En vanlig dag

Skrivet den 30 juni, 2016

Inskolning pågår

Skrivet den 15 augusti, 2016

Förskoledagar 

Skrivet den 22 juni, 2016

Föregående inläggInskolning på förskola
Nästa inläggInskolningen fortsätter

Bli först att kommentera!

Kommentera