i Mammaliv, Vardag

Bio-date

Jag och T fick äntligen till en bio-date i tisdags kväll! Vi såg Star Wars-filmen som var jättebra.
Tyvärr var det stormigt och regnigt så lusten att gå vidare till något café efteråt var inte så stor. Dessutom blev jag proppmätt av popcornen.
Men det var i alla fall väldigt mysigt att vara i väg hemifrån en stund bara vi två.

  
K hade såklart haft det jättebra hemma med farmor. Det enda ”dåliga” var att vi kom hem för tidigt så han hade inte hunnit gå och lägga sig utan blev pigg igen när vi kom hem men han kunde ändå somna sedan. Kvällen avslutades med serietittande i soffan och jag somnade under sista avsnittet.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggBarnmorskebesök vecka 26
Nästa inläggGodis

2 Kommentarer

 1. MormorM
  2 år ago

  Hej Jenny! Läste i ett av dina blogginlägg om att du hade så ont när du ammade första gången. Precis samma som jag haft !! Till bebis två fick jag ( och pappan) i uppgift att ” knåda och massera” bröstvårtorna varje kväll någon månad före förlossningen … Kändes supertöntigt först men oj så lätt amningen kom igång och kändes toppen! Vill man görna amma kan der ju vara värt ett försök ? Annars tycker jag du tänker så rätt att skippa det om det blir för jobbigt!

  Reply
  1. Jenny
   2 år ago

   Hej och tack snälla för tips. Jag har läst om att man förr råddes att härda brösten med sträva handdukar men att det inte rekommenderas längre för det gjorde tvärtom att vårtorna torkade o sprack. Men detta tips var ju annorlunda så ska ge det ett försök! Tack igen!

   Reply

Kommentera