i Mammaliv, Vardag

J fyra månader

I måndags blev lilla J 4 månader gammal. På lördagkvällen fick hon smaka lite potatis för första gången och det verkade vara populärt även om det mesta åkte ut igen. 

På söndagen firade vi hennes dop men mer om det i ett annat inlägg. 

Vi var på BVC i tisdags (6 september) och då vägde hon 7,89 kg och var 65 cm lång. Hon fortsätter alltså att växa bra och har gått upp ca ett kilo den senaste månaden. BVC-sköterskan var mycket nöjd med detta. Hon pratade också om matintroducering som börjar lite smått nu och vad man ska tänka på. Kommer ihåg det mesta från K för det var ju inte så längesedan. 

J är fortfarande en väldigt glad bebis som sover bra på nätterna (vaknar ca 3 gånger för att äta) och hon har börjat sova lite längre stunde på eftermiddagen och också ha längre vakenpass däremellan. Då vill hon gärna ha full uppmärksamhet och hon älskar när man pratar och leker med henne. Hon lyser även upp när hon hör eller ser K i närheten. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

18-månaderskontroll på BVC

Skrivet den 12 december, 2015

J sju veckor 

Skrivet den 23 juni, 2016

K 25 månader

Skrivet den 13 juli, 2016

Föregående inläggBarn och sömn
Nästa inläggDop för J

Bli först att kommentera!

Kommentera