i Mammaliv, Vardag

Mest gillade på Instagram i maj 

I morgon är vi redan i juni månad och då passar det väl bra med en tillbakablick på maj? Med hjälp av de mest gillade bilderna i mitt Instagram-flöde så kan vi göra lite nedslag. Förresten så heter jag @hejjennyjenny där om du vill se mer.


Den här bilden fick var den mest gillade. Den är på mig och en nyfödd Lillasyster och jag lade upp den i början av maj i samband med hennes födelsedag.


Bilden på ett plättberg som stektes en tidig lördagmorgon i maj blev också väldigt uppskattat. Vet ej om det var de goda plättarna, de fina liljorna eller skadeglädjen över min uteblivna sovmorgon som gillades mest…


Jag och barnen på balkongen med kalasförberedelser för den då blivande ettåringen.


I maj bemästrade Lillasyster förmågan att ta sig fram gående både ute och inne. Och hela tiden pekandes på allt för att få reda på vad allt är.


Lillasyster igen. Denna bilden togs i slutet av maj framför en väldigt fin blommande buske på vår gård. Så skönt att värmen och solen äntligen kom så att vi kunde vara ute massor.


Avslutar med en bild på hela vår lilla familj som jag lade upp på Mors dag. Tycker den fångar multitaskandet som krävs vid café-besök med barn 😉

Det var maj genom några Instagram-ögonblicksbilder.  Kanske det blir en fortsättning under kommande månader nu när jag faktiskt börjat bli lite aktiv där.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Bilder och namn på barnen

Skrivet den 6 januari, 2017

En lördag med loppis

Skrivet den 16 september, 2017

Instagram 

Skrivet den 29 november, 2016

Föregående inläggMors dag
Nästa inlägg2 juni

2 Kommentarer

 1. Jessica
  5 månader ago

  Trevligt med tillbakablickar. Mycket fina foton!! Förutom den fantastiskt vackra på dig och Lillasyster som nyfödd tycker jag den på hela familjen på Mors dag är jättefin <3

  Reply
  1. JennyJenny
   5 månader ago

   Tack så mycket! Ja, det blev en fin ”smygtagen” bild 😉

   Reply

Kommentera