i Mammaliv, Vardag

Bibliotek och matlagning 

Idag har det varit en riktig höstmåndag; kallt, blåsigt och grått. T åkte till jobbet redan vid 8 så jag kände att jag och barnen behövde komma ut och hitta på något så att inte dagen skulle kännas alltför lång.


Stadsmuséet är stängt på måndagar så då fick det bli biblioteket och deras fina lekavdelning. Vi läste några böcker, lekte med leksaker och K fick springa av sig en hel del energi. Vi pausade för att äta pannkakor på bibliotekets café och sedan blev det ännu mera lek innan vi skulle vidare till affären. K önskade potatis och sås och jag är tacksam för alla matönskemål jag kan få! Det är ju ändå lunch och middag varje dag som ska varieras och lagas.


När vi kom hem vill K måla lite och J sov så det passade bra. Hann skala två potatisar innan hon vaknade. Sedan krävdes det två amningar för J och lite I-Pad-tid för K för att fixa maten 😉


Det blev pannbiff till de önskade potatisarna och såsen. Gjorde en liten variant och stoppade i fetaost i färsbiffarna, lite stekyta  och sedan in i ugnen.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Torsdag 

Skrivet den 16 juni, 2016

2 januari

Skrivet den 2 januari, 2017

Lär känna mig

Skrivet den 3 september, 2015

Föregående inläggDen stora blogglistan
Nästa inläggSju saker som är lättare med andra barnet

Bli först att kommentera!

Kommentera