i Mammaliv, Vardag

Utflykt

Idag har vi hälsat på de som jobbar på mitt gamla jobb. Det bjöds på tårta (som de köpt för att det är trettondagen) och K fick massor med uppmärksamhet så vi åkte hem nöjda och glada. 

På vägen hem handlade vi lite och passade på att köpa en sallad. Den delade vi på när vi kom hem. Så smidigt med ett barn som äter fetaost, oliver, kräftstjärtar m.m så att jag kan ta de ingredienser jag gillar 🙂 

K hat inte sovit något idag (än). Är det inte lite väl tidigt att sluta sova på dagen? Men som det mesta annat så kan det ju bara vara en fas som snart går över. 

Det är iskallt ute och nu börjar solen gå ner så resten av dagen är vi nog inne och leker. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Inskolning på förskola

Skrivet den 8 september, 2015

Onsdag

Skrivet den 28 september, 2016

Utelek

Skrivet den 14 juli, 2016

Föregående inläggIkea
Nästa inläggTill hår och hud

Bli först att kommentera!

Kommentera