i Mammaliv, Vardag

Utflykt och fika

Idag har jag och barnen tagit oss till Mölndal för en fika med Jennie (Evanesse.se). Även om det blev många halva meningar så var det kul att äntligen träffas då vi följt varandras bloggar ett tag. Intressant att höra hur andra tänker kring olika saker och jag hoppas det blir fler tillfällen! (Med fler hela meningar, haha).

Att det blev många halva meningar berodde nog mest på mina barn. Sömnen har ju som sagt varit sisådär de senaste nätterna så Storebror hade mindre tålamod än vanligt och Lillasyster, som brukar vara lugnet självt, var också övertrött. Men, men; vi tog oss hemifrån iallafall.

Caféet som vi besökte var iallafall jättebra. Förutom bra priser på fika så fanns ett lekrum fullt av leksaker. En sådan bra idé för fler caféer att ta efter (tycker alla småbarnsmammor iallafall)! Och K  säger redan att han vill gå tillbaka så han gav också stället högt betyg.

När vi gick hemåt så bröt K ihop för att han ej fick springa som han ville (lite för nära bilvägen) men så fort vi kommit på spårvagnen var han på strålande humör. Det var nog trötthet blandat med för lite uppmärksamhet som visade sig. Tur att det vände fort iallafall för nu är vi hemma och har fixat lunch åt oss. Lillasyster sover ännu.

Tog inga bilder så lånar en som Jennie (Evanesse.se) tog. Kolla gärna in hennes blogg som är full av fina bilder!

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lillasyster 14 månader

Skrivet den 8 juli, 2017

K – 20 månader

Skrivet den 14 februari, 2016

Midsommarafton 

Skrivet den 27 juni, 2016

Föregående inläggLediga dagar
Nästa inläggSovmorgon 

2 Kommentarer

 1. Evanessé - Jennie
  9 månader ago

  Det var jättemysigt att ses och det här med halva meningar är vi ju båda vana vid, det är det som är så bra när man umgås föräldrar med barn, man förstår liksom 🙂

  Tack igen fina du.
  Kram!

  Reply
  1. JennyJenny
   9 månader ago

   ;)kram!

   Reply

Kommentera