i Mammaliv, Vardag

Lediga dagar

Storebror är ju hemma hela denna veckan då det går nått magsjukevirus på förskolan som vi helst vill undvika. Tyvärr så är vädret riktigt tråkigt nu; grått, regn och kallt, så lekplatser lockar inte det minsta. Jag är också lite skeptisk till att gå till lekrummet på Biblioteket eller Stadsmuseet då jag tror att det finns en hel del sjukdomar som virvlar runt där nu under vintersäsongen.

Så då återstår att vara hemma ganska stor del av tiden. K har lätt att leka med alla leksaker och brukar även hjälpa mig med det som jag behöver göra. Det är nog snarare jag som blir uttråkad av lekarna hemma som är samma hela tiden. Och extra frustrerande ät det när K ska leka och skrika som högst precis när det är dags för J att sova…

Men flera gånger per dag är det jättemysigt att ha båda barnen här hemma. Som igår när vi var iväg halva dagen för att besöka BVC (mer om det i ett eget inlägg) och sedan efter att J sovit en stund så lekte vi alla i Storebrors rum och läste sagor. När alla kan vara med så funkar det som bäst. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Skrivet den 16 november, 2016

Utflykt till Trädgårdsföreningen

Skrivet den 4 mars, 2017

J åtta veckor

Skrivet den 30 juni, 2016

Föregående inläggGodmorgon
Nästa inläggUtflykt och fika

Bli först att kommentera!

Kommentera