i Mammaliv, Vardag

Lördag

K tyckte det var kul att ha besök av M igår. Först var det såklart jobbigt att låna ut leksakerna men lite kritor och lego gick bra att dela med sig av. Det roligaste var ändå när de sprang runt, runt tillsammans i lägenheten. Och M fick 3-4 kramar innan han gick. 😉

Idag har varit en lugn dag inomhus. I förmiddags vräkte snön ner men sen blev det regn av det. K har varit lite småkrasslig och vaknade redan innan 7 så han har hunnit sova på mig två gånger idag. (Sen somnade han inte förrän 22:30 nu ikväl…). Det är så sällan han vill sova så nära så det var mysigt. 

   
T har också varit hemma nästan hela dagen och spelat en del TV-spel. K fick också vara med. Han har fått låna en gammal Xbox-kontroll som inte funkar men det duger för att sitta bredvid pappa 😉 Och hörlurar måste man ju också ha. 

  
Nu hoppas jag på att K mår bättre imorn och det bara var lite snuva och trötthet idag. Ska iallafall försöka få lite sömn. 

Hoppas ni haft en fin lördag och nu är kommentarsfälten öppna igen. Min snälla T har fixat med lite förbättringar här på bloggen 🙂 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Gårdagen

Skrivet den 3 januari, 2016

Långsam måndag

Skrivet den 25 juli, 2016

Sociala medier underlättar livet ibland

Skrivet den 16 januari, 2017

Föregående inläggGravid vecka 29
Nästa inläggSjukstuga

Bli först att kommentera!

Kommentera