i Mammaliv, Vardag

Sjukstuga

Inte mycket aktivitet här inne under veckan som gått och förklaringen är sjukt barn (som för så många andra i februari). Vi har försökt pussla ihop våra jobb med att vara hemma med en K som varit ganska pigg på dagarna, sovit dåligt på nätterna och varit krasslig i magen. 

  
Men nu verkar det ha stabiliserat sig och helgen är här. Har precis varit på veckans sista jobbmöte och K somnade precis innan. Sån tur! 

Vi har hunnit lämna prover på sjukhuset i morse (jag har ärftlig risk för blodpropp så måste lämna blodprov när jag är gravid för säkerhets skull) och sedan var vi på T:s kontor en sväng. I hans jobbpaus hittade vi en sandlåda i solen 🙂 

   
 Så en innehållsrik fredag! Nu har jag landat hemma efter lite handling och satt igång en tvättmaskin så tänkte därför lämna ett litet livstecken även här då K fortfarande sover. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Babybox från Apoteket Hjärtat 

Skrivet den 10 april, 2016

gravid vecka 22

Gravid vecka 22

Skrivet den 2 januari, 2016

Gravid vecka 39

Skrivet den 2 maj, 2016

Föregående inläggLördag
Nästa inläggGravid vecka 30 

Bli först att kommentera!

Kommentera