i Graviditet

Gravid vecka 24

  
Barnet är nu ca 28 cm långt och väger mellan 550-650 g. De vita blodkropparna håller på att bildas, lungorna utvecklas och balansorganet i örat bildas. 

Från den här veckan finns det en liten chans att barnet klarar sig utanför magen men oftast är det lungorna som inte är tillräckligt utvecklade ännu. 

Om mamman står det inte så mycket i mina appar denna veckan. Man kan börja samla på sig vatten och det är vanligt att drömma livligt. 

Det om drömmarna känner jag igen.  Det är som om drömmar känns mer verkliga när man är gravid. Både vanliga drömmar och mardrömmar. 

Magen växer på och jag mår bra. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Tidig födelsedagspresent

Skrivet den 8 april, 2016

Dags att äta järn 

Skrivet den 29 oktober, 2015

Gravid vecka 39

Skrivet den 2 maj, 2016

Föregående inläggGravidyoga
Nästa inläggMatmuffins

Bli först att kommentera!

Kommentera