i Recept och mat, Tips

Matmuffins

I fredags träffade vi nyfunna vänner. En tjej som har en son som bara är 5 dagar äldre än K. Vi gick hem till dem och blev kvar i över tre timmar. Jättetrevligt med lek, prat och mat. 

Så kul att kunna prata och jämföra med någon med barn i samma ålder. Vi blev bland annat bjudna på jättegoda matmuffins som K och jag gillade. Tycker det är så svårt att komma på snabblagad bra lunch så det var en jättebra inspiration. Tack! 🙂

Så i går förmiddag lagade jag och K lite olika varianter på matmuffins; en med mjöl, ägg, olja, bakpulver och fyllning och två olika med basen ägg, turkisk yoghurt, bakpulver och olja. De sistnämnda föll K bäst i smaken. Fyllningarna på dem var falukorv och riven morot och i den andra sorten fredagens tacofärs-rester. 

Så nu är frysen påfylld med snabba luncher att värma upp! Har inga exakta recept att dela med mig av då jag tog ingredienserna på måfå. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Tips på mellanmål som barnen älskar

Skrivet den 14 september, 2017

Eget naan-bröd 

Skrivet den 1 november, 2015

Låtsasfudge med Nutella

Skrivet den 5 december, 2015

Föregående inläggGravid vecka 24
Nästa inläggPrat på Stora teatern

Bli först att kommentera!

Kommentera