i Graviditet, Vardag

Prat på Stora teatern

  
I helgen har jag tillbringat två timmar på lördagen och söndagen på Stora Teatern. Jag fick en inbjudan av en tjej som hittat min blogg om jag ville vara med i ett samtal med ett gäng andra gravida om hur man upplever förändringar, ser på tid och massor annat kopplat till graviditeten. 

Det är en teatergrupp från Manchester som är i Göteborg för att på det här sättet göra research inför en uppsättning. Jag tyckte det lät spännande så jag tackade ja. Och det var jätteintressant att lyssna och prata med de andra tjejerna. Både om det som vi upplevde lika men också kring saker som vi tänkte helt olika om. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Barnmorskebesök vecka 26

Skrivet den 3 februari, 2016

”Gravidkrämpor”

Skrivet den 27 november, 2015

Graviditen med K

Skrivet den 11 december, 2015

Föregående inläggMatmuffins
Nästa inläggMåndag

3 Kommentarer

 1. Siranee
  2 år ago

  Ahhh jag skulle också vara med men tiderna och allt passade, tillslut fick jag skjuta upp och avokade allting. Annars verkade det kul 🙂

  Är du med i den hemliga gravidgruppen på fb, vi hade gravidfika igår från kl.14 och får se vad det blir näst.

  Reply
  1. Jenny
   2 år ago

   Åh vad synd att du missade detta! Var verkligen jätteintressant och jag hamnade i en bra grupp så det blev väldigt djupa och öppna samtal (som man kanske inte har med ”vanlig” mammagrupp.
   Jag har hört talas om den gruppen (via ”På Smällens” blogg) 😉 Tyvärr är jag en sån där människa som lämnade Facebook för några år sedan pga att det inte gav mig så mycket energi som det tog.

   Om man får lov att komma med på fika eller annat även om man inte är med i gruppen så får du gärna lämna ett meddelande nästa gång 😉 Jag läser din blogg ganska ofta så det var kul att få en kommentar från dig (ska bli bättre på att kommentera också och inte bara läsa ”i smyg”)

   Reply
   1. Siranee
    2 år ago

    Ja det var kanske synd och jag fick skjuta upp det, tillslut så blev det inte av men hon som samordnade det både mailade och sms:ade och ville ha med mig ?

    Den gruppen lade Emma till mig, annars hade jag ingen aning. Är med i flera grupper men grupperna blev större och opersonliga. Och nää jag gör inte så mycket mer på fb nuförtiden än att koppla den till bloggen så att alla inläggen går dit automatisk och så gar men haha över 200 och kanske umgås med 10 st IRL men kul att följa de och deras också där.

    Vad kul att du läser min blogg ? Undrar också vilka som läser eller har hittat till mig och det är ju roligare att läsa om någon som bor i samma stad så nu kikar jag också in hos dig.

    Reply

Kommentera