i Mammaliv, Vardag

Måndag

Ny arbetsvecka och den började i full fart för mig. Har haft möten hela dagen så tiden har gått jättefort. Jag hämtar K klockan 4 på måndagar (hans längsta dag) och han var i full färd med att måla när jag kom och han var jätteglad. 

På vägen hem märkte jag att hans huvud började hänga och han somnade! Glömde fråga på förskolan om han sov där idag men misstänker att han inte gjort det. 

Efter ca 45 minuter försökte jag väcka honom då klockan var så mycket men han somnade om direkt på soffan helt utslagen. Stackaren! Har inte hjärta att försöka väcka honom mer då han är så trött så kvällen lär kanske bli lite längre… Det återstår att se. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggPrat på Stora teatern
Nästa inläggSnökaos igår

Bli först att kommentera!

Kommentera