i Graviditet

Gravidyoga

Min förra graviditet gick jag två omgångar på en jättebra gravidyoga i Göteborg som gav mig väldigt mycket. Dels att jag kunde vara rörlig hela tiden (gick fram till vecka 39 eller 40) men också mycket när det gällde förberedelse inför förlossningen mentalt och andnings- och avslappningsövningar.

När jag nu kollade upp samma ställe igen så såg jag att instruktören tyvärr har flyttat till Ängelholm 🙁 Så nu vill jag gärna hitta ett nytt ställe att gå på denna gång. Om jag råkar ha någon läsare med erfarenhet av något ställe i Göteborg så tar jag mer än gärna emot tips!!!

Jag börjar känna mig lite tung i kroppen nu även om det verkligen inte är några problem ännu. Det är mer att magen växt till sig ganska fort de senaste veckorna. Jag kände det extra tydligt igår när jag och K hade badat och jag tappade ur badvattnet innan vi gick upp. Jag kunde knappt resa mig efter att ha känt mig tyngdlös i vattnet.
Förra graviditeten gick jag upp 15 kg och denna har jag inte vägt mig än men det känns i alla fall som om jag bär runt på lite extra kilon nu.

Eftersom jag inte tränar på något annat sätt så är gravidyogan så bra för den tränar både styrkan och smidigheten på ett bra sätt och det är ju dessutom bra inför tiden efter förlossningen så att man orkar bära m.m.

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Första utflykten

Skrivet den 9 juli, 2016

Bananpiren i Göteborg

Bananpiren i Göteborg

Skrivet den 7 april, 2017

En dag på brandstationen

Skrivet den 13 februari, 2017

Föregående inläggKvällsfika
Nästa inläggGravid vecka 24

2 Kommentarer

 1. Carolin
  3 år ago

  Jag skulle gått på Gravidpilates på Rehabilistiken. Skulle börjat i tisdags men var för få så blev inget. 🙁 hade verkligen sett fram emot det så förstår din besvikelse! Funderar dock på att ta några privattillfällen i stället.

  Reply
  1. Jenny
   3 år ago

   Ja, när man är inställd på något så känns det så svårt att göra nått annat. Har fortfarande inte bokat någonannanstans. I min mammagrupp förra gången var det en del som gick mamma-barn-pilates efter födseln och gillade det!

   Reply

Kommentera