i Graviditet, Tips

Babybox från Apoteket Hjärtat 

Jag har ju skrivit om dessa babyboxar/gravidboxar man kan beställa när man väntar barn tidigare (bland annat här) och nu har jag äntligen fotat innehållet i den från Apoteket Hjärtat. 

Jag tyckte innehållet var bra då den både innehöll tester men också några varor i full storlek. Inte så mycket ”papper” och kuponger. 

Här är iallafall bilder på innehållet:

  En bok med lite fakta om när man får barn och ett häfte med erbjudanden. 

   Våtservetter i två olika paket, tops för rengöring (bra innan naveln trillar av), windi pysventil, plåster av olika sorter och ett hjärta. 

  Lite olika prover på produkter för brösten när man ammar samt duschcreme och schampoo för barn. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Barnmorskebesök vecka 38

Skrivet den 29 april, 2016

Tidig födelsedagspresent

Skrivet den 8 april, 2016

Gravid vecka 11

Skrivet den 17 oktober, 2015

Föregående inläggLoppis
Nästa inläggGravid vecka 37

Bli först att kommentera!

Kommentera