i Graviditet, Mammaliv, Vardag

Loppis

Hemma efter en lite utflykt och K sover sin middagslur. Vi var i väg på bakluckeloppis i Slottskogen. Jag skulle möta upp en tjej för att få låna hennes babysitter, då vi aldrig hade en sån till K. 

Har tänkt att det kan behövas nu då K springer och hoppar runt så det känns som en bebis är mer skyddad i en sådan än att ligga mitt på golvet som K kunde göra. 

Vi fick runt och kollade på alla grejer men det fanns nästan för mycket (väldigt mycket barnkläder och leksaker som tips till er som letar begagnat). Solen lyste tidigt på morgonen men tyvärr gick den i moln och vinden var kall. Jag hittade iallafall. Inga fynd på loppisen men T köpte ett tangentbord som han behövde. 

Vi åkte sen till 7:ans och åt lunch och nu är jag som sagt hemma igen. Får se vad vi hittar på resten av lördagen. 

  

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

En lördag med loppis

Skrivet den 16 september, 2017

Föregående inläggGravid vecka 36
Nästa inläggBabybox från Apoteket Hjärtat 

Bli först att kommentera!

Kommentera