i Graviditet

Gravid vecka 37

  
26 dagar kvar till det beräknade datumet! 

Denna veckan är barnet ca 47 cm långt och väger mellan 2,79-2,97 kg. Barnet förbereder sig nu inför födseln genom att suga på tummen då sugreflexen är viktig för att kunna få i sig mat sedan. 

Det är vanligt att man känner förvärkar från och med nu och det kan vara bra att packa förlossningsväskan. 

Jag känner att senaste veckan har känts lite lättare än de senaste. Inte riktigt lika tungt och inte så mycket foglossning. Några förvärkar har jag inte märkt men kände inte av dem förra graviditeten heller. Så jag kan ha haft dem utan att veta om det 😉 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Lista

Skrivet den 4 november, 2015

Gravid vecka 23

Skrivet den 9 januari, 2016

Gravid vecka 16

Skrivet den 23 november, 2015

Föregående inläggBabybox från Apoteket Hjärtat 
Nästa inläggSen sist

Bli först att kommentera!

Kommentera