i Graviditet

Gravid vecka 12

  I appen står det att barnet är ca 6 cm stort nu. Barnet får nu all näring via navelsträngen och moderkakan så allt som mamma äter får även barnet i sig. 

Oftast avtar illamåendet runt tolfte veckan. Hyn kan se bättre ut pga oxytocin och håret kan vara blankare och tjockare. 

Och hur känner jag? Illamåendet är inte bättre tyvärr. Hyn har finnar (har nästan aldrig det när jag inte är gravid) och håret är iallafall inte finare än innan graviditeten.

Inte många positiva punkter på listan den veckan men det kan också ha att göra med att K blev förkyld i fredags och har haft riktigt stökiga nätter sedan dess. Varje natt har slutat med honom på soffan och mig i någon slags ostbågsposition bredvid efter en hel del skrik och bärande. 

Men hoppas han är på bättringsvägen. T var iväg med en kompis i lördags och tog med K några timmar så jag fick sova i tre (3!) timmar! (K sov i fyra timmar). Så välbehövligt och mycket uppskattat. 

Idag är det studiedag på förskolan så K fick vara med på ett snabbt möte på mitt jobb och nu vilar vi lite hemma. Får se om han är frisk nog att gå till förskolan imorgon eller om det blir vab-premiär. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Bobbi Brown 

Skrivet den 11 mars, 2016

Gravidlistan

Skrivet den 25 maj, 2017

Gravid vecka 22

Skrivet den 2 januari, 2016

Föregående inläggSpelkväll 
Nästa inläggFrisk & pigg

Bli först att kommentera!

Kommentera