i Graviditet, Tips

Babybox

När man är gravid finns det massor med babyboxar eller gravidboxar att beställa ”gratis”. Jag skriver ”gratis” för det är ju egentligen reklam och man går ofta med på att företagen får ge ut ens telefonnummer, mailadress och hemadress till andra företag så att man får ännu mer reklam sen. 

Men en del boxar har bra innehåll så det kan ju ändå vara värt det. Jag har beställt några boxar och de kommer väl dimpa ner här hemma allt eftersom. Den första har redan kommit och jag tänkte dela med mig lite av vad de innehåller m.m.  

Den som kom var från Babyland och Pampers. Jag var inte jätteimponerad av innehållet i denna. 

  
På bilden så är alla saker med men jag har tagit bort ”pappersinnehållet” som var en del reklamblad och en produktkatalog från Babyland bl.a. 

Innehållet var en specialtidning från Vi Föräldrar, ett test på tvättmedel, en haklapp från Trygg-Hansa, en slags lapp som man ska ha i tvättmaskinen för att undvika missfärgad tvätt, test på schampoo, en blöja från Pampers, en lampa att fästa på kläder t.ex och två månaders gratis testperiod på Viaplay.

Som sagt testade jag babyboxar min förra graviditet som innehöll mer praktiska saker som babyoljor, amningskupor, kläder etc men det kanske kommer i kommande tips. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Babybox från Apoteket Hjärtat 

Skrivet den 10 april, 2016

Föregående inläggDagens smoothie m.m
Nästa inläggAjaj

3 Kommentarer

 1. Siranee - Thaimorsan.se
  2 år ago

  Jag har hämtat ut Liberos och Apoteket ❤️ Apoteket Kronan verkar ha slut överallt men man kan ringa deras kundtjänst och kolla var de finns att hämta så slipper man jaga ?

  Reply
  1. Jenny
   2 år ago

   tack för tips. Alla apoteks-boxar var slut min förra graviditet också men de verkar också ha bäst innehåll 🙂

   Reply
 2. Babybox från Apoteket Hjärtat  | Mitt liv som mamma och gravid | JennyJenny.se
  2 år ago

  […] har ju skrivit om dessa babyboxar/gravidboxar man kan beställa när man väntar barn tidigare (bland annat här) och nu har jag äntligen fotat innehållet i den från Apoteket […]

  Reply

Kommentera