i Mammaliv, Recept och mat, Vardag

Dagens smoothie m.m

Idag blev innehållet i smoothien turkisk yoghurt, bananer, frysta jordgubbar, babyspenat och en skvätt mjölk. 

  

Efter frukost hade jag möte med en kollega på hennes arbetsplats och för att slippa slösa onödig tid på att åka spårvagn jobbade jag sedan några timmar med mail och annat från Stadsbiblioteket.   

Lunchen åt jag också på Stadsbiblioteket med två trevliga mammor och deras barn. Kändes lite konstigt att inte ha med K men han får hänga med på nästa träff förhoppningsvis. 

Efter lunchen och några jobbtelefonsamtal så hämtade jag K från förskolan. Han hade sovit idag faktiskt så nu är det full rulle hemma (detta inlägg är mest skrivet på olika spårvagnsresor under dagen…). 

Han ville inte ta av sina rosa glittriga vantar när vi kom in 🙂 Nya favoriter.   

Snart dags för dagens matlagning. 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Julklappar i februari

Skrivet den 7 februari, 2016

Kakor 

Skrivet den 15 september, 2016

Måndag

Skrivet den 8 februari, 2016

Föregående inläggGårdagens snabba middag
Nästa inläggBabybox

Bli först att kommentera!

Kommentera