i Mammaliv, Recept och mat, Vardag

Gårdagens snabba middag

När jag hämtade K från förskolan igår så hade han som vanligt inte sovit där. Så en timmes tupplur blev det för honom och sedan lagade vi en snabb middag. 

Strimlad kyckling, salt, peppar, soya, sesamolja, créme fraiche franska örter och så i med lite babyspenat precis på slutet. Vi åt det med nudlar och K tyckte det var lite starkt så hans mat rördes ut med lite mer av den vanliga créme fraichen. 

Efter maten ringde T och frågade om vi ville följa med honom och några vänner till en restaurang där de skulle äta. Så det gjorde vi 🙂 En trevlig kväll även om K kom i säng någon timme senare än vanligt. 

  
Rykande kyckling 🙂 

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggSol
Nästa inläggDagens smoothie m.m

2 Kommentarer

 1. paulina
  2 år ago

  Ser jättegott ut!

  Reply
  1. Jenny
   2 år ago

   tacktack! Men tycker alltid det ser så mycket godare ut i verkligheten än genom en mobilkamera 😉

   Reply

Kommentera