i adlinks, Tips

Till hår och hud

Jag passade ju nyligen på att putsa min lugg hos frisören när K:s farmor var här och kunde passa honom. Min frisör erbjuder gratis putsning av luggen men denna gång hade jag faktiskt tänkt klippa hela håret. Tyvärr var de helt fullbokade mellan jul och nyår men en putsning klämde de in. Jag erbjöd att jag kunde betala (då jag putsat luggen lite väl många gånger gratis nu) men fick ej. Däremot bad jag frisören rekommendera ett schampo och balsam, då mina gamla var slut.

Jag har tonat hår så hon rekommenderade Kérastase schampo och balsam för färgat hår. Hon tyckte inte att jag skulle ha ett mer vårdande då mitt hår är så tunt och sådana produkter tydligen kan tynga ner håret ytterligare. De som hon rekommenderade skulle ge håret glans och fungera bra på mitt hår. Nu har jag hunnit testa dem och tycker faktiskt att de ger glans till håret och de luktar gott vilket också är ett plus.

  
Här kan man köpa båda till ett rabatterat pris om någon skulle vilja testa.
Produkten finns även här och här.

Tips nummer två inhandlades häromdagen när jag var en runda på stan. Jag har aldrig lyckats hitta någon foundation som jag trivts med men som jag skrivit tidigare så blir min hy ganska dålig när jag är gravid. Vinterblekheten gör inte det hela bättre…

Jag var i alla fall på jakt efter en foundation som inte var för täckande och  inte uttorkande (de jag haft tidigare brukar torka ut mitt redan torra ansikte ännu mer så att det ser ännu rynkigare ut).
Jag fick hjälp av en tjej på Åhlens som plockade fram denna och provade den på mitt ansikte. Den såg bra ut i affären i alla fall och täckte de värsta rödtonerna och prickarna men såg ändå naturlig ut. Jag fick ha den i färg 0 och det säger väl en del om hur blek jag är 😉 Får återkomma med utvärdering när jag provat den hemma också.  Här finns produkten om man vill handla via nätet.
Slut på tips för idag 😉

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Föregående inläggUtflykt
Nästa inläggI väntan på att resa

Bli först att kommentera!

Kommentera