i Tips, Vardag

Belysning till fotografering

Belysning till fotografering

Här kommer ett litet inlägg om belysning till fotografering. Jag har nämligen fått en del frågor om vilka lampor vi använder när vi fotograferar. Det är lamporna på de här bilderna som jag har fått frågor om.

Belysning till fotografering

Belysning till fotografering

Belysning till fotografering med batteri

Det är en väldigt smidig ljusslinga som drivs av batteri. Det är så smidigt och gör ju att vi kan flytta runt den som vi vill. Extra bra att ha nu när det är så mörkt inomhus. Jag tycker att det blir så fina effekter på fotografierna. Och ett extra plus är att de inte alls blir varma så det är ingen fara för barnen att röra dem.

Ljusslingan som vi har köpte vi på Floramor och Krukatös här i Göteborg men jag är säker på att det går att hitta liknande lite överallt där lampor och belysning säljs.

Belysning till fotografering

Belysning till fotografering

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Helgen i bilder

Skrivet den 19 mars, 2018

Vårkänsla av tulpaner

Vårkänsla av tulpaner

Skrivet den 18 januari, 2018

På gården

Skrivet den 9 september, 2016

Föregående inläggLite av julpyntet på plats
Nästa inläggAfter work med Influencers of Sweden 

Bli först att kommentera!

Kommentera