i Mammaliv, Vardag

Vårkänsla av tulpaner

Jag är väl medveten om att vi är mitt i vintern. Snön faller faktiskt utanför fönstret just nu. Men efter nyår så är det så fint att köpa en bukett med tulpaner och ställa fram. Det blir liksom vårkänsor direkt när man kan byta ut julpyntet mot en bukett tulpaner med ljusa vårfärger.

Och råkar man dessutom vara hemma med två småsjuka barn så är det lika bra att ägna en stund åt att fotografera de fina blommorna. Självklart med hjälp av de små fotoassistenterna!

tulpaner

tulpaner-9tulpaner-10tulpaner-6

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv som just nu har stort fokus på mammalivet. Jag är just nu föräldraledig då jag är en ganska nybliven tvåbarnsmamma. Jag bor tillsammans med min man, T, i Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Skogspromenad

Skrivet den 21 mars, 2017

Bilder från höstpromenaden

Skrivet den 25 oktober, 2016

På gården

Skrivet den 9 september, 2016

Föregående inläggBilder från helgen
Nästa inläggGlädjande besked och lite uppdatering sedan sist

2 Kommentarer

 1. Jessica
  10 månader ago

  Så härligt med tulpaner! Älskar den blomman <3

  Reply
  1. JennyJenny
   10 månader ago

   Ja, de är så fina!! Och känns verkligen som ett vårtecken 🙂

   Reply

Kommentera