i Mammaliv, Vardag

Vårkänsla av tulpaner

Vårkänsla av tulpaner

Jag är väl medveten om att vi är mitt i vintern. Snön faller faktiskt utanför fönstret just nu. Men efter nyår så är det så fint att köpa en bukett med tulpaner och ställa fram. Det blir liksom en vårkänsla av tulpaner direkt när man kan byta ut julpyntet mot en bukett med ljusa vårfärger.

Och råkar man dessutom vara hemma med två småsjuka barn så är det lika bra att ägna en stund åt att fotografera de fina blommorna. Självklart med hjälp av de små fotoassistenterna!

Vårkänsla av tulpaner

Vårkänsla av tulpanerVårkänsla av tulpanerVårkänsla av tulpaner

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

På gården

Skrivet den 9 september, 2016

Änggårdsberget

Änggårdsberget

Skrivet den 5 juni, 2017

skräp i ögat

Skräp i ögat, pannkakor och tulpaner

Skrivet den 31 januari, 2019

Föregående inläggBilder från helgen
Nästa inläggGlädjande besked och lite uppdatering sedan sist

2 Kommentarer

 1. Jessica
  4 år ago

  Så härligt med tulpaner! Älskar den blomman <3

  Reply
  1. JennyJenny
   4 år ago

   Ja, de är så fina!! Och känns verkligen som ett vårtecken 🙂

   Reply

Kommentera