i Mammaliv, Vardag

Bilder från helgen

Här kommer ett inlägg med bilder från helgen som gick. Den här veckan har Storebror fått den förkylning som min man haft i flera veckor. Därför har uppdateringen av bloggen fått komma i andra hand. Idag är jag hemma med båda barnen men tack och lov verkar Storebror må mycket bättre redan.

I helgen så var mina systrar och hälsade på oss. Vi hann inte träffas förrän nu för att fira jul så förutom att få deras fina besök så kom det även en hel del med julklappar. Storebror som älskar dinosaurier fick Playmobil med dinosaurietema och även en personlig bok som handlar om honom när han åker tillbaka i tiden och träffar massor av olika dinosaurier. Så uppskattade presenter!

Lillasyster fick en pyamas med Pippi Långstrump-mönster som ju är hennes favorit. Hon fick också en ”sångpåse” som är en liten påse fylld med olika små saker som man kan sjunga sånger om.

När mina systrar kom på förmiddagen i lördags så började vi med en brunch så att vi skulle hålla oss mätta ett tag. Det var plättar, smootihes, frukter och annat gott.  När vi sedan vilat ner maten och öppnat alla försenade julklappar så tog vi en promenad till Palmhuset. Vinden var isande kall så det var skönt att komma in i värmen.

På kvällen gick jag och mina systrar till Tacos & Tequila för att äta lite middag medan barnen stannade hemma med T. På så sätt fick vi chansen att prata lite mer med varandra i några timmar. Vi var hemma vid elvatiden och sov sedan gott. På söndagen tog hela familjen en promenad på stan innan det var dags att vinka av barnens mostrar vid tågstationen. En helg går verkligen alldeles för fort!

Här kommer lite bilder från helgen också!

Bilder från helgen brunch

Bilder från helgen trädgårdsföreningen palmhuset

Bilder från helgen trädgårdsföreningen palmhuset

Bilder från helgen trädgårdsföreningen palmhuset

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Utflykt till Trädgårdsföreningen

Utflykt till Trädgårdsföreningen

Skrivet den 4 mars, 2017

Första helgen i september

Skrivet den 3 september, 2018

Föregående inläggRädda eftermiddagen med ett magiskt bad
Nästa inläggVårkänsla av tulpaner

3 Kommentarer

 1. Jessica
  3 år ago

  Fina foton 🙂 Tack för en härlig helg tillsammans med dig och barnen <3

  Reply
  1. JennyJenny
   3 år ago

   Tack detsamma! 🙂

   Reply
 2. Josefine Mellstål
  3 år ago

  💜 💜 💜

  Reply

Kommentera