i Vardag

Palmhuset på årets första dag

Som jag nämnde tidigare så ägnade vi en stor del av nyårsdagen till att promenera runt i solen i Göteborg. Och när vi gick genom Trädgårdsföreningen så såg jag något som gladde mig lite extra. Det stora växthuset var öppet så vi kunde besöka Palmhuset på årets första dag!

Palmhuset

Jag älskar ju växter och just nu är Palmhuset extra fint när alla kamelior blommar för fullt. Att det dessutom är mycket varmare därinne skadar ju inte heller. Det var skönt att värma upp oss lite innan vi fortsatte vår promenad ute.

Palmhuset

Palmhuset

Palmhuset

 

Barnen gillar också det stora växthuset. Fiskarna i en damm och alla små gångar under stora palmträd är favoriterna. Min favorit är som sagt kamelia-rummet.

Palmhuset kamelior

Och är inte detta Monstera-drömmen? Den klättrar sig hela vägen upp mot växthusets tag och har så stora, vackra blad!

Palmhuset monstera

När vi tittat på allt det fina och fått upp värmen igen så sa vi hejdå till Palmhuset och gick ut i Trädgårdsföreningen igen.

Trädgårdsföreningen i januari

Barnen passade så klart på att leka en lång stund på den fina lekplatsen. Sedan tog vi en promenad runt i den fina parken. Även om det inte är något som blommar ute just nu så finns det ändå massor av fint att se.  Så det här inlägget får helt enkelt avslutas med ett gäng bilder!

Palmhuset trädgårdsföreningen

palmhuset trädgårdsföreningen

palmhuset trädgårdsföreningen

palmhuset trädgårdsföreningen

palmhuset trädgårdsföreningen

palmhuset trädgårdsföreningen

Share Tweet Pin It

JennyJenny

Välkommen till min blogg! Här får du följa mig i mitt vardagsliv med fokus på mammalivet. Jag bor tillsammans med min man, T, i centrala Göteborg och vi har sonen K som föddes i juni 2014 och dottern J som är född i maj 2016. Kommentera gärna mina inlägg för jag tycker det är så kul att se vilka ni är som är här och läser och ställ mer än gärna frågor om det är något du undrar över!

Liknande inlägg

Naturen mitt i stan

Naturen mitt i stan

Skrivet den 14 november, 2018

Bilder från helgen

Skrivet den 17 januari, 2018

Frukost på Big Baby

Skrivet den 22 februari, 2018

Föregående inläggNyårsafton 2018
Nästa inläggEn helg i skogen

Bli först att kommentera!

Kommentera